Eu sunt Zîna. Acest prenume l-am ascuns ani de zile. Nu-mi plăcea deloc. Tot timpul mă recomandam doar Ramona Tănase. Dar, astăzi, acest prenume a devenit marca mea personală și îmi place. Îl ador!

Scrisul este parte din mine. Mereu a fost. Și, cum toate se întamplă la momentul potrivit, mi-am găsit acest spațiu în care să exprim și să inspir. De când eram copil îmi plăcea să scriu ceea ce se întâmpla peste zi: întâmplări, trăiri, experiențe. Inventam povești și scriam poezii. Am luat premii în școala generală pentru acele poezii. În adolescență, am scris câteva articole pentru revista Salut, condusă de George Mihăiță. Eram fascinată de revistele care se publicau în aceea perioadă și de tot ce se întâmpla în spatele apariției unui numar.

Deși mi-ar fi plăcut să urmez facultatea de jurnalism sau o facultate de comunicare, am fost îndrumată spre ASE, pentru a avea o meserie „adevărată”: economist. Cu diploma în sertar și cu un post de economist, am continuat să merg la cursuri și training-uri despre comunicare, tehnici de exprimare în scris sau oral, conferințe despre media sau comerț online.

Locul actual de muncă este spațiul unde fac parțial ceea ce îmi place și mă definește: socializare, consiliere și păreri obiective, glamour și oamenii fain. Am scris parțial pentru că îmi lipsește să scriu. Și, astfel, am creat acest spațiu virtual pe care l-am gândit ca un spațiu de creație, inspirație și aspirație.

Pentru că viața este un proces de creație, acest blog este despre mine, despre tine și despre oricine crede în adevăr, integritate și creativitate. Dacă TU ești aici, înseamnă că avem aceleași valori și credem că lumea poate fi un loc mai bun!

Să te bucure și să te ajute ceea ce scriu,

Zîna Ramona Tănase

Your name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Title